Navigace blogu

Nejnovější příspěvky

Oblíbené příspěvky

 
Zoradiť podľa:
  • Povrchová úprava
    Povrchová úprava
    10173 Zobrazení Líbí se

    Povrch dřevěného nábytku UNIS-N je upraven přírodními vosky OsmoColor, které zachovávají všechny přírodní vlastnosti dřeva.

    Čtěte více
  • Jakou barvu nábytku zvolit?
    Jakou barvu nábytku zvolit?
    5597 Zobrazení Líbí se

    Nevíte jaký barevný odstín nábytku zvolit? V následujícím článku se vám pokusíme poradit.

    Čtěte více
  • Smrk nebo borovice?
    Smrk nebo borovice?
    2900 Zobrazení Líbí se

    Je lepší nábytek ze smrku nebo z borovice? To je častá otázka při výběru masivního nábytku. Pokud hledáte odpověď, pojďte se s námi podívat, co které dřevo umí a jaké jsou jeho základní vlastnosti.

    Čtěte více
  • Údržba zahradního nábytku
    Údržba zahradního nábytku
    1895 Zobrazení Líbí se

    Máte doma zahradní nábytek? Chcete se dozvědět, jak o něj správně pečovat? Kdy je potřeba nábytek ošetřit a na co všechno si dát pozor? Přečtě si náš článek, kde se dočtete více důležitých informací o údržbě zahradního nábytku...

    Čtěte více
  • Jak vybrat správnou matraci?
    Jak vybrat správnou matraci?
    1190 Zobrazení Líbí se

    Matrace je jistě základem dobrého spánku. Pokud se ráno vzbudíte odpočati a plni sil, je to neklamné znamení toho, že spíte na kvalitní matraci. Jak ale vybrat tu správnou matraci v dnešních nekončících nabídkách obchodů? Nechte se inspirovat následujícím článkem.

    Čtěte více
  • 7 výhod nábytku z masivu
    7 výhod nábytku z masivu
    873 Zobrazení Líbí se

    Lidé, kteří si pořizují nábytek z masivu, mají ke dřevu obvykle silně emotivní vztah. Je však dřevo objektivně lepším materiálem pro výrobu nábytku? My říkáme, že určitě ano. Podívejte se na několik hlavních důvodů.

    Čtěte více
  • Nábytek z Thermoborovice
    Nábytek z Thermoborovice
    872 Zobrazení Líbí se

    Přemýšlíte o tom, co může znamenat Thermoborovice? Thermoborovice - unikátní technologie tepelného zpracování dřeva, kvalitní a originální materiál se širokou možností uplatnění (např. ve výrobě zahradního nábytku).

    Čtěte více
  • Zbytečné šetření může zhoršit spánek
    Zbytečné šetření může zhoršit spánek
    574 Zobrazení Líbí se

    Víte, kolik času našeho života tvoří spánek? Odborné studie tradičně tvrdí, že v průměru prospíme jednu třetinu. Vědci a odborníci na zdravé spaní však jedním dechem dodávají, že spánek se z našeho talíře dvaceti čtyř hodin pomalu vytrácí.

    Čtěte více
  • Na co myslet při koupi zahradního nábytku
    Na co myslet při koupi zahradního nábytku
    480 Zobrazení Líbí se

    Se začátkem sezóny, se na nás valí od výrobců řada novinek. Nejinak tomu je i u zahradního nábytku. Výrobci se snaží předhánět a vymýšlet stále nové a lepší materiály. Vybrat si tedy správně zahradní nábytek není tak jednoduché, jak se může na první pohled zdát.

    Čtěte více
  • Zařiďte si jídelnu ve venkovském stylu
    Zařiďte si jídelnu ve venkovském stylu
    375 Zobrazení Líbí se

    Venkovský stůl byl vždy srdcem domu. U stolu se jedlo, klábosilo se sousedy, vařilo, četlo, psaly se úkoly a dělaly domácí práce. S příchodem hektického a městského životního stylu je setkání u domácího stolu stále vzácnější. A možná právě proto dnes řada z nás touží po obnově místa, které nás naplní pohodou a štěstím.

    Čtěte více
  • Podívejte se, jak se dělají dřeváky
    Podívejte se, jak se dělají dřeváky
    357 Zobrazení Líbí se

    Dřeváky se objevili v každém holandském městě i zapadlé vesnici už ve 13. století. Své kouzlo mají dodnes. Podívejte se, jak se vyrábí.

    Čtěte více
  • Jak si vybrat správnou postel
    Jak si vybrat správnou postel
    317 Zobrazení Líbí se

    Postel má, vzhledem k funkci a délce používání, při bydlení jednu z nejdůležitějších rolí. Pro kvalitní spánek je zapotřebí kvalitní postel, která vám v noci umožní klidný a ničím nerušený odpočinek. Jak tedy vybrat tu správnou?

    Čtěte více
Showing 1 to 12 of 14 (2 Pages)